Str. Maica Domnului, nr 6, Sector 2, Bucuresti.
0727791146

Service cu masina la schimb

Service cu masina la schimb

service cu masina la schimb

Service cu masina la schimb

Conform Normei 20/2017 si a Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie, daca sunteti implicat intr-un accident rutier ca parte pagubita, puteti beneficia de masina la schimb fara nici un cost oferita de compania de inchirieri pe perioada cat vehiculul dvs. se afla in service auto la reparat.

Pentru ca timpul este important, dar si investitia in calitatea tehnica a masinii se doreste a fi una pentru o perioada mai indelungata, service-urile noastre partenere, ofera solutii specializate garantate si avantajoase pentru problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp, servicii auto complete de masina la schimb,intretinere si reparatii ale autoturismelor la un nivel standard calitativ, fiind recunoscut unul dintre cele mai profesionale si de incredere conform business account google.

Ceea ce vei gasi la noi este mai mult decat un service auto cu masina la schimb, reprezinta profesionalism garantat format dintr-un personal pe care sa te poti baza. Echipa noastra este formata din personal pasionat de masini cu o bogata experienta in constatarea avariilor, legislatie cat si repararea acestora, pentru a satisface cerintele pietei, dar care sa ii multumeasca chiar si pe cei mai dificili clienti.

Masina de schimb se obține de la compania de închirieri auto, gratuit, deoarece firma va deconta contravaloarea închirierii în mod direct de la compania de asigurări a soferului vinovat de producerea accidentului.

Service cu masina la schimb

service cu masina la schimb
service cu masina la schimb
service cu masina la schimb

Recomandarea noastra este de a apela cu incredere inca din momentul accidentului daca este posibil pentru a evita disconfortul lipsei de mobilitate si a ne ocupa personal de intocmirea tuturor documentelor de a face avizarea daunei la compania RCA a vinovatului, obtinerea notei de constatare si de a repara autoturismul in service-urile noastre partenere, de asemenea dispunem de platforma auto.

Service cu masina la schimb – aplica acum

Norma 20/2017 ASF – link

Lege 132/2017 ASF – link

Constatari daune auto – aplica acum 

 

Trebuie sa duc masina intr-un anumit service? Nu, fiecare isi alege unde repara autoturismul. Avantajul de a repara la unul dintre service-urile noastre este acela de a beneficia de masina de schimb pe toata perioada reparatiilor.

 

Flota auto ? Va punem la dispozitie masina de inlocuire din aceeasi clasa cu a dvs cat mai noi, acestea sunt asigurate casco, nu aveti limita de km.