Str. Maica Domnului, nr 6, Sector 2, Bucuresti.
0727791146

Masina la schimb

Masina la schimb

Masina la schimb

Masina la schimb

Aplica acum masina la schimb

Aplica acum si  primești mașină de schimb pe baza asiguratorului RCA vinovatului de accident

Informeaza-te ! Primesti masina la schimb si viata ta nu este schimbata cu nimic. Vezi legea aici!

Poti utiliza masina pe toata durata cat masina ta este in service. Nu este  afectata  polita ta RCA nu este marita/ schimbata. Masina la schimb este una similara cu masina ta, din aceiasi categorie. Toate auto de inlocuire sin parcul nostru sunt asigurate si corespund normelor tehnice si de siguranta din uniunea europeana. Aplica acum pentru masina la schimb

Cum pot avea masina la schimb?

1. Aplici online sau ne suni. Ne poți apela la numarul de Telefon / WHATSAPP sau solicită aici.

2. Aprobăm cererea. Aprobarea se obține în medie în câteva minute.

3. Predăm mașina. Livrăm mașina de schimb și în afara orelor de program.

4.Noi recuperăm costurile. Ne ocupăm de plata  de la asiguratorul RCA.

Care este dreptul meu legal  pentru masina la schimb?

Art. 25/ Norma 20/2017 : Lipsa de folosinţă

(1) Prejudiciile reprezentând consecinţa lipsei de folosinţă a vehiculului avariat, inclusiv înlocuirea temporară a acestuia, sunt stabilite:

a) In baza documentelor justificative din care rezultă costurile de inlocuire temporara a vehiculului avariat. cu un vehicul de o clasă similară sau inferioară, închiriat de la entităţi autorizate cu acest obiect de activitate.
b) pe baza documentelor justificative din care rezultă costurile privind transportul zilnic suportate de către persoana prejudiciată, fără ca acestea sa. poată depăşi costurile prevăzute la litera a).

(2) Perioada maximă pentru calcularea lipsei de folosinţă este:

a) In perioada de indisponibilitate a utilizării vehiculului avariat ca urmare a stării tehnice, inclusiv în situaţia în care asigurătorul RCA efectuează. cercetări suplimentare, şi se calculează de la momentul efectuării constatării avariilor şi introducerii vehiculului în reparaţie;
b) perioada cuprinsă între data constatării avariilor şi data înaintării ofertei de despăgubire, în situaţia daunei totale economice.

(3) Neefectuarea constatării din culpa asigurătorului RCA, în termenul prevăzut la art. 18 alin. (4).

(4) Indreptăţeşte persoana prejudiciată să solicite plata despăgubirii pentru lipsa de folosinţă, din momentul depăşirii termenului de constatare până la data. efectuării acesteia.

(5) În cazul reparaţiei vehiculului avariat, perioada maximă de indisponibilitate reprezintă timpul normal de reparaţie transformat în zile de lucru prin. împărţirea la patru a timpului normat de reparaţie, la care se adaugă orice întârziere nejustificată cauzată de către asigurătorul RCA