Str. Maica Domnului, nr 6, Sector 2, Bucuresti.
0727791146

Masina de Schimb

Masina de schimb pe RCA-ul vinovatului

Masina de Schimb

Ce conditii ai pentru masina de inlocuire?

Masina de Schimb pe intreaga perioada reparatiilor, Gratuit!

Legea Asigurărilor a fost modificată in 2016. In urma acestei modificari  autoturismele cu asigurarea obligatorie valabila si cu conditia sa nu  fiti vinovatul accidentului. Beneficiaza de masina de shimb pentru toata perioada reparatiilor gratuit!.  Inainte de toate,aveti nevoie de constatarea amiabila pentru masina de inlocuire. Constatarea amiabila trebuie sa fie completata de ambele parti. In unele situatii aveti nevoie de  documentele emise de catre Politie, daca in accident au fost implicate mai mult de doua masini.

 

APLICARE MASINA DE SCHIMB

Cum  obtineti documentele pentru o masina la scimb?

Dupa ce  deschideti dosarului de dauna de catre constatator,  primiti o nota de constatare.  Mergeti cu aceasta nota de constatare   in service pentru obtinerea devizului de reparatie. Noi va  putem  recomanda cateva dintre unitatile service cu care colaboram si avem numai recenzii bune de la clienti.

 

Masina de SchimbCum se calculeaza numarului de zile pentru  auto de schimb?

In urma unui deviz de reparatii facut de catre service seunt stabilite  zilele si orele necesare reparatiilor. in functie de aceste zile primiti  pentru toata aceasta perioada masina de inlocuire. Devizul de reparatie se calculeaza atfel: Pentru fiecare patru ore de manopera se va asigura o zi de inchiriere masina de inlocuire.

 

Cand primesc Masina de inlocuire?

Dupa  obtinerea confirmarii de la asigurator, puteti lua legatura cu compania de autoturism pentru inlocuire, pentru a prelua autovehiculul de inlocuire in momentul in care masina intra in service.Modalitatea noastra de contact este foarte simpla si la indemana dumneavoastra cu ajutorul tehnologiei.

Cand pot  preda Masina de Schimb ?

Puteti preda autoturismul de schimb si in afara orelor de program. Dupa ce luati legatura cu noi, stabilim de unde ridicam autoturismul de inlocuire. Puteti sa predati autoturismul si personal.