Str. Maica Domnului, nr 6, Sector 2, Bucuresti.
0727791146

Despre Noi auto de schimb

Masina de schimb pe RCA-ul vinovatului

Despre noi auto de schimb

Despre Noi  auto de schimb.ro.

Suntem o companie care vine in ajutorul tau prin consiliere in rezolvarea situatiei in care esti implicatîntr-un accident rutier si nu esti vinovat.    Daca esti o persoana aflata ina aceasta situatie si nu sti cum sa actionezi, noi autodeschimb.ro oferim autoturisme de inlocuire pe asigurarea RCA a vinovatului de accidet pe toata  perioada pana la rezolvarea situatiei.

Confortul tău este primordial

Masina de schimb pe RCA-ul vinovatului este dreptul dumneavoastra.

Daca ati fost implicat intru-un accident rutier si nu sunteti dumneavoastra vinovat insa conform Normei 20/2017 Articol 25. Aveti dreptul si la masina de schimb GRATIS pe perioada reparatiei deoarece legea va permite. Dauna totala sau neefectuarea constatarii avariilor conform legii chiar si in aceste cazuri. Desi toate costurile vor fi acoperite de societatea de asigurari a soferului vinovat.

Despre Noi auto de schimb

Despre noi auto de schimb, ce facem?

  • Oferim suport celor păgubiți în accidente rutiere in care nu sunteti vinovat si aveti nevoie de un automobil de schimb pe polita RCA.
  • Ne putem ocupa de dosarul dumneavoastra de dauna de la inceput si pana la final
  • Monitorizarea reparațiilor mașinii tale, astfel beneficiezi de reparații optime, în   cel mai scurt timp.
  • Va oferim masina de schimb pe polita RCA a celui vinovat GRATIS pe perioada reparatiei

 

Cum puteti avea masina de inlocuire?

 

1. Aplici online sau ne suni.  Poți apela la numarul de Telefon / WHATSAPP sau solicită aici.

2. Aprobăm cererea. Aprobarea se obține în medie în câteva minute.

3. Predăm mașina. Livrăm mașina de schimb și în afara orelor de program.

4.Noi recuperăm costurile. Ne ocupăm de plata  de la asiguratorul RCA.

Puteti sa aveti o masina la schimb pe polita RCA, numai in cazul in care nu sunteti vinovat de accident.

 

Care este dreptul tau legal pentru o masina de schimb pe polita RCA ?

Dreptul tau este perfect legal si unul normal.

Art. 25/ Norma 20/2017 : Lipsa de folosinţă

(1) Prejudiciile reprezentând consecinţa lipsei de folosinţă a vehiculului avariat, inclusiv înlocuirea temporară a acestuia, sunt stabilite:

a) In baza documentelor justificative din care rezultă costurile de inlocuire temporara a vehiculului avariat. cu un vehicul de o clasă similară sau inferioară, închiriat de la entităţi autorizate cu acest obiect de activitate.
b) pe baza documentelor justificative din care rezultă costurile privind transportul zilnic suportate de către persoana prejudiciată, fără ca acestea sa. poată depăşi costurile prevăzute la litera a).

(2) Perioada maximă pentru calcularea lipsei de folosinţă este:

a) In perioada de indisponibilitate a utilizării vehiculului avariat ca urmare a stării tehnice, inclusiv în situaţia în care asigurătorul RCA efectuează. cercetări suplimentare, şi se calculează de la momentul efectuării constatării avariilor şi introducerii vehiculului în reparaţie;
b) perioada cuprinsă între data constatării avariilor şi data înaintării ofertei de despăgubire, în situaţia daunei totale economice.

(3) Neefectuarea constatării din culpa asigurătorului RCA, în termenul prevăzut la art. 18 alin. (4).

(4) Indreptăţeşte persoana prejudiciată să solicite plata despăgubirii pentru lipsa de folosinţă, din momentul depăşirii termenului de constatare până la data. efectuării acesteia.

(5) În cazul reparaţiei vehiculului avariat, perioada maximă de indisponibilitate reprezintă timpul normal de reparaţie transformat în zile de lucru prin. împărţirea la patru a timpului normat de reparaţie, la care se adaugă orice întârziere nejustificată cauzată de către asigurătorul RCA.