Str. Maica Domnului, nr 6, Sector 2, Bucuresti.
0727791146

Cum primesti gratuit mașină de inlocuire?

Cum primesti gratuit mașină de inlocuire?

Cum primesti gratuit mașină de inlocuire?

Cum poți primi gratuit o mașină de inlocuire?

 

Cum primesti gratuit mașină de inlocuire? pe RCA-ul vinovatului de accident?

Cum primesti gratuit mașină de inlocuire?, pentru a obtine masina la schimb aveti cateva etape de parcurs:

  1. Esti partea pagubita in urma unui  accident si  primul pas pe care trebuie sa il faci este sa completezi constatarea amiabila, ori declaratia la politie. Dupa, primesti un aviz de reparatie  autoturismului.
  2. Pasul doi  este sa deschizi dosarul in dauna la societatea de asigurari prin care vinovatul are polita RCA si nota de constatare. De precizat este ca reparatia trebuie facuta neaparat pe RCA-ul vinovatului. ( Nu opta sa faci reparatia pe polita ta CASCO)
  3. Cauti un service auto care lucreaza cu societatea de asigurari prin care vinovatul are polita RCA. Ce acte  trebuie sa ai? Certificatul de inmatriculare al autoturismului, Nota de constatare, Devizul de reparatie.
  4. Dupa ce urmezi pasii de mai sus, comunici denumirea service unde se face reparatia la autoturism si datele acestora de contact.
  5. Dupa ce primesti  devizul de reparatie, sunt calculate numarul de zile pentru care primesti masina de schimb de la autodeschimb si este  gratuit. Conform prevederilor legale.

autodeschimb.ro se poate ocupa de dosarul tau de dauna de la inceput si pana la final. Pentru ca timpul tau conteaza si este important.