Str. Maica Domnului, nr 6, Sector 2, Bucuresti.
0727791146

Aplica acum pentru masina la schimb

Masina de schimb pe RCA-ul vinovatului

Aplica acum pentru masina la schimb

Aplica acum masina la schimb

Aplica acum si  primești mașină de schimb pe baza asiguratorului RCA vinovatului de accident

Fi informat si aplica acum pentru masina la schimb

Informeaza-te ! Primesti masina la schimb si viata ta nu este schimbata cu nimic. Vezi legea aici!

VREAU MASINA LA  SCHIMB GRATUIT 

 

 

Poti utiliza masina pe toata durata cat masina ta este in service. Nu este  afectata  polita ta RCA, nu este marita/ schimbata. Masina la schimb este una similara cu masina ta, din aceiasi categorie. Toate auto de inlocuire sin parcul nostru sunt asigurate si corespund normelor tehnice si de siguranta din uniunea europeana.

Unde pot sa merg cu o masina la shimb?

Poti merge cu masina de schimb in toata  Romania, poti sa mergi , la mare, poti merge la munte. Concediul tau nu este afectat si ingradit cu nimic. Acest serviciu de inchiriere auto este inclus in polita ta RCA de catre toate firmele de asigurari RCA

Pot sa calatoresc in afara tarii cu o masina de inlocuire?

Din pacate acest serviciu este doar pentru teritoriul din Romania, daca doriti sa calatoriti in afara tarii aveti nevoie de un serviciu de inchiriere auto platit

Autoturismul de schimb are asigurare, ITP, taxa de drum valabile?

Toate masinile de inlocuire sunt la zi cu toate reviziile, taxaele de drum, ITP. Dumneavoastra nu aveti aceste griji, acestea sunt obligatiile companiei noastre.

 

Aplica acum pentru masina la schimb-Inchiriere auto pe RCA

Inchirierea auto pe polita RCA este valabila numai in momentul in care ai un accident si nu esti vinovat de provocarea acestuia. Este simplu si usor de utilizat acest serviciu si nu costa nimic, nu se mareste polita ta RCA daca este vina altcuiva. Societatea noastra de inchiriere auto polita RCa este din bucuresti si detinem o flota de autoturisme din aproape toate clasele auto.