MAȘINĂ DE ÎNLOCUIRE

Oferim Masini La Schimb In Caz De Dauna RCA /Masina De Inlocuire

Trebuie sa faci schimb de documente cu partea cealalta implicata in eveniment, sa intocmesti constatarea amiabila si sa obtii o copie dupa asigurarea RCA a persoanei vinovate de accident. Dar ce trebuie sa faci in continuare? Companii de inchiriere de masini de schimb pe perioada reparatiei precum Masina de inlocuire sunt aici pentru a ii ajuta pe cei care trec printr-un accident auto. Dupa ce soliciti o masina de schimb in contul asiguratorului RCA al persoanei vinovate de accident, te poti astepta la urmatoarele lucruri:

  1. Predare si preluare de aproape oriunde din tara
  2. Poti primi si returna masina la schimb pe baza unui calendar flexibil chiar si in afara orelor de program.
  3. Recuperam noi cheltuielile cu inchirierea DIRECT de la societatea de asigurare RCA. 
  4. Recuperarea costurilor de inchiriere a masinii de schimb incat tu esti implicat in procesul de decontare. Tu nu vei fi nevoit sa platesti contravaloarea inchirierii masinii la schimb in conditiile in care nu ai fost vinovat in accident-ul implicat, conditia este sa ne asisti in tot acest proces de recuperare a costurilor si sa ne pui la dispozitie documentele si informatiile de care avem nevoie.
  5. Utilizezi masina de inlocuire pe toata aceasta perioada reparatiilor masinii tale in service sau pana in momentul in care primesti oferta de despagubire de dauna totala de la asigurator.  Poti folosi masina de schimb , fara limita de kilometri, pana in momentul in care masina ta a fost reparata sau ai primit oferta de dauna totala de la asiguratorul RCA. Vom stabili impreuna detaliile preluarii masinii de schimb de la tine.
  6. Fransiza NU CRESTE in caz de accident.  Daca esti implicat in vreun eveniment cu masina deschimb, nu va trebui sa achiti niciun fel de taxa suplimentara cu conditia sa fi respectat legislatia rutiera in vigoare si sa nu fi comis vreo infractiune cu ocazia accidentului. Totusi, este posibil sa fii nevoit sa achiti anumite taxe si/sau amenzi de parcare sau de circulatie in cazul in care nu ai respectat normele si legislatia rutiera in vigoare.
  7. Nu iti impunem o limita de kilometri. Poti merge cu masina la mare, la munte sau oriunde altundeva ti-ai planificat sa pleci, cu conditia sa nu parasesti Romania.

Este dreptul tau si nu trebuie sa schimbi nimic in urma unui eveniment neprevazut