MAȘINĂ DE ÎNLOCUIRE

Obtine Masina de schimb

Obtine Masina de schimb. Care sunt pasii pentru de urmat pentru Masina de schimb, masina de schimb pe RCA-ul celui care te-a lovit, Afla cum obtii masinaschimb


1. Deschide dosarul de dauna

Pentru aceasta aveti nevoie de constatarea amiabila completata de ambele parti sau de documentele emise de catre Politie daca in accident au fost implicate mai mult de doua masini.

2. Obtineti documentele justificative dauna

In urma deschiderii dosarului de dauna veti primi o nota de constatare cu care veti merge in service pentru obtinerea devizului de reparatie.

3. Calcularea numarului de zile masina de schimb

Pe baza devizului de reparatie se calculeaza numarul de zile de care beneficiati pentru masina de inlocuire. Pentru fiecare patru ore de manopera se va asigura o zi de inchiriere.

4. Obtinerea confirmarii de la asigurator

Dupa obtinerea acestor documente si obtinerea confirmarii de la asigurator, puteti lua legatura cu compania de inchirieri auto pentru a prelua autovehiculul de inlocuire in momentul in care masina intra in service. 

Obtine masina de schimb in conditiile legale fara compromisuri si fara justificari. Ai dreptul legal la o masina de schimb daca esti pagubit si nu esti vinovat, este perfect legal si fara sa afecteze cresterea politei tale RCA, dumnevoastra puteti alege un autoturism similar cu cel detinut de catre dumneavoastra (din aceiasi clasa)